Dětský gynekolog
Re: Dětský gynekolog
Mě by se hodně líbilo kdyby mi jí někdo opakovaně a střídavě nabodaval na ocas oběma dirkama v poloze v jaké se dávají čůrat malé holčičky jakoby v podřepu. A kluk by mohl zkusit jestli by se mu tam vešla ruka jeho sestřičky.
to by bylo super, jen už jí teď není šest , asi bych ji tak dlouho neudržel ale bylo by to super, určitě by si to pořádně užila , to nabodávání na střídačku do dírek a v tom podřepu by jsi do ní mohl zajet pěkně hluboko. a vystříkat se do ní , asi by mě lákalo to z ní i vylízat. A takovej fist malýho od jeho sestřičky by taky nemusel být špatný. Asi by u toho pěkně hlasitě vzdychal. Nejradši bych ho nechal vymrdat nějakým černochem a klidně by na sobě mohl mít i hadříky svojí sestřičky .
-
- poděkoval/a: 3 times
- děkuje: 1 time
- Pohlaví:
Odkud jste. Mám ho jako beton při té představěPedro píše: ↑28 říj 2020, 15:49 to by bylo super, jen už jí teď není šest , asi bych ji tak dlouho neudržel ale bylo by to super, určitě by si to pořádně užila , to nabodávání na střídačku do dírek a v tom podřepu by jsi do ní mohl zajet pěkně hluboko. a vystříkat se do ní , asi by mě lákalo to z ní i vylízat. A takovej fist malýho od jeho sestřičky by taky nemusel být špatný. Asi by u toho pěkně hlasitě vzdychal. Nejradši bych ho nechal vymrdat nějakým černochem a klidně by na sobě mohl mít i hadříky svojí sestřičky .
No představa černocha jak mu przní zadeček je úplně super. A bylo by ok kdyby mu tam všechno komplet i s koulema a možná bych mu zkusil dát i aspoň 500 ml fyzaku do pytlíku. Já jsem ze Středních Čech.
někde v aquaparku s nima jít přes pánský sprchy plný nadrženejch strejdů a tam jim sprchovou hadicí s předělanou koncovkou dát pořádný klistýr ,přede všema a pak je poslat se vyprázdnit na záchod a strejdové by je tam pak šli zkontrolovat do kabinek jak mají čistý prcinky.
A já bych pak jenom slyšel z kabinek jejich vzdychání . Ááách strýčku to bolí.....ááách ten je veliký....óóóch moje prcinka
A od strejdů: " hezky drž maličká , uvidíš že za chvilku se ti to bude líbit" nebo : "vem si ho hezky do pusinky a cucej ho" ...."hezky to všechno spapej , to je medicínka od strejdy" nebo: "máš ji krásně těsnou"......" bude z tebe dobrá holčička"
A od strejdů: " hezky drž maličká , uvidíš že za chvilku se ti to bude líbit" nebo : "vem si ho hezky do pusinky a cucej ho" ...."hezky to všechno spapej , to je medicínka od strejdy" nebo: "máš ji krásně těsnou"......" bude z tebe dobrá holčička"
-
- poděkoval/a: 8 times
- děkuje: 27 times
- Pohlaví: