Čubka pro pána i mazlíčka
Čubka pro pána i mazlíčka
Jsem submisivní čubka a strašně mě vzrušuje ponížení, slovní i fyzické. Celý život toužím po tom najít pána který mě donutí sloužit jemu i jeho pejskovi. S pejskem nemám doposud žádné zkušenosti, proto bych ráda kdyby se ozval někdo se zkušeným pejskem. Najde se někdo takový?
Re: Čubka pro pána i mazlíčka
Chceš ponížení? Vezmu te mezi bezďáky a posloužíš jim jako matrace. Natočim tě jak hulíš jejich nemyté kokoty. Je to dost ponižující kurvo?
-
velice rád ty moje budoucí kurvičko si tě pořádně rozmrdám a budu tě stříkat do všech direk, vezmu si tě kdy budu chtít několikrát za den i noc a budeš mi po vůli napiš mi na [email protected]
-
- poděkoval/a: 14 times
- děkuje: 5 times
- Pohlaví:
Dal jsem si že hledám lidi co mají rádi veškerou perverzi. Přidej se k nám.
Inzerát: Zkouším to znovu: Dámy a pánové....vlastně kurvy a zmrdi, pojďme založit podobnou rodinu jako je v názvu( podívejte se) a scházet se u hnusně zvrhlých orgií . Zúčastnit se akce v páru a z ní odcházet s nádherným pocitem, že žiju s promiskuitním extrémně perverzním partnerem. Nebo jít singl a najednou být součástí zkurvené perverzní rodiny. První úroveň: sperma všude, menzes, piss a výměna partnerů. samozřejmostí. Pro fajnšmekry 2 úroveň, kterou upřednostňuji: bisex., scat, vomit, zoosex a incest 15+ na výpomoc se sexuální výchovou na dráhu kurvy/zmrda. Prosím, kdo má prostory na orgie tak se ozvěte. Focení a filmování jen s vaším souhlasem.
Inzerát: Zkouším to znovu: Dámy a pánové....vlastně kurvy a zmrdi, pojďme založit podobnou rodinu jako je v názvu( podívejte se) a scházet se u hnusně zvrhlých orgií . Zúčastnit se akce v páru a z ní odcházet s nádherným pocitem, že žiju s promiskuitním extrémně perverzním partnerem. Nebo jít singl a najednou být součástí zkurvené perverzní rodiny. První úroveň: sperma všude, menzes, piss a výměna partnerů. samozřejmostí. Pro fajnšmekry 2 úroveň, kterou upřednostňuji: bisex., scat, vomit, zoosex a incest 15+ na výpomoc se sexuální výchovou na dráhu kurvy/zmrda. Prosím, kdo má prostory na orgie tak se ozvěte. Focení a filmování jen s vaším souhlasem.