Jsem Sissy.
Sissy je Feminizovaná mužská submisivní čubka, není to doslovný překlad, ale lepšího popis mě nenapadl. Připadne mi to výstižné.
Jsem dole vyholená, zepředu na čárku a zezadu dohladka. Ráda se oblékám velmi vyzývavě a provokativně jako čubka. Na setkání si maluji nehty a líčím se, i když raději používám latexovou masku. Ráda poslouchám na slovo a taky moc ráda plním cizí úkoly. Chci se ve svých dovednostech zdokonalovat. Být sissy je náročné, protože musím být připravena a umět plnit všechna, i zvrhlá přání, svého pána, ale to není problém, protože Sissy má chuť na sex pořád.
Co hledám:
Hledám nejlépe dominantního a perversního muže s fantazií, který by chtěli svojí živou mrdací hračku, sexuální otrokyni. Mám ráda sex ve všech podobách, od klasického až po velmi perversní. Když jsem se svým pánem, dobu dělat co chcete. Můžete stříkat i chcát, budu sloužit jen k vašemu sexuálnímu uspokojení.
Sissy čubka
- sissylucka
- Pohlaví:
Sissy čubka
Jsem feminizovaná mužská submisivní čubka. Mám ráda sex ve všech podobách, od klasického až po velmi perversní. Můžete stříkat i chcát, budu sloužit jen k vašemu sexuálnímu uspokojení.
- sissylucka
- Pohlaví:
Re: Sissy čubka
Vložila bych sem nějaké svoje fotky ale nevím jak
Jsem feminizovaná mužská submisivní čubka. Mám ráda sex ve všech podobách, od klasického až po velmi perversní. Můžete stříkat i chcát, budu sloužit jen k vašemu sexuálnímu uspokojení.