gay otec a syn i role play
-
- poděkoval/a: 10 times
- děkuje: 3 times
- Pohlaví:
-
- poděkoval/a: 10 times
- děkuje: 3 times
- Pohlaví:
Re: gay otec a syn i role play
Najde se tu nějaký mladý scat? Např 8 až 16 let? Chci vidět jak to z něj leze.
to mě spíš vzrušuje představa že by mi to nějaký chlap, nebo i víc , dělali jako děvce , hodně tvrdě a perverzně před mým synkem, já oblečený v dámským a namalovaný , v lodičkách ,jako maminka a pak by zaučili i jeho, zase přede mnou . Díval bych se jak si z něj dělají holčičku a zasouvají mu svý čůráky do prcinky a plní ho semenem , rád bych to z něj vylízal.
Taková hezká před příprava do budoucna pro synka aby věděl jak se to má dělat a případně tak zaškolil v budoucnu i své kamarády a jejich syny
ano , přesně taková před příprava, že z něj bude od malička poslušná kurvička pro pány . Páni už moc starší kurvičky nemusí , tak bych ho vodil na pánské záchodky nebo do sprch někde u bazénu a podobně , aby si páni užily s jeho úzkou anální kundičkou a pusinkou. a on se zaučil být dobrou kurvičkou Ráno by vždycky dostal klistýrek , aby měl dírku čistou a připravenou a večer bych mu ji hezky vylízal od mrdky. Postupně by si zvyknul polykat pánům mrdku i piss a vylizovat jim dírky .
ano , přesně taková před příprava, že z něj bude od malička poslušná kurvička pro pány . Páni už moc starší kurvičky nemusí , tak bych ho vodil na pánské záchodky nebo do sprch někde u bazénu a podobně , aby si páni užily s jeho úzkou anální kundičkou a pusinkou. a on se zaučil být dobrou kurvičkou Ráno by vždycky dostal klistýrek , aby měl dírku čistou a připravenou a večer bych mu ji hezky vylízal od mrdky. Postupně by si zvyknul polykat pánům mrdku i piss a vylizovat jim dírky .