Chloro
Re: Chloro
Mi povídej.. před krátkým časem jsem se stavil u známé, na čaj.. jasně že KDYŽ UŽ sem si všiml, že se kolem konvičky s hrníčkama motá s nějakou lahvičkou, tak mi tu GHB jakože prej chtěla nabídnout..ale ještě než jsem s ní doprobral důvod návštěvy jsem pochopil, že tahle dávka nebyla první..zrovna tahle paní vědkyně o mě dobře ví, co mý játra, hypofýza a vůbec celej pajšl dokáže..
..a ještě mi o tom pak napsala a poslala báseň, v angličtině..jak to dopadá, když Vás krásná dívka pozve na piknik stranou od cesty, vy si nedáváte dost pozor.. až ji náhle slyšíte tlumeně vzdychat.. tlumeně, jelikož má svý stehna kolem Vaší hlavy..
Taky mi BTW po mnoha letech došlo jak to tehdy bylo s ní a mým kámošem..dlouho sem nechápal, jak se mohl až takhle opít, oči v sloup a přesto erekci jak kámen..
A co sem si tak do nastudoval, GHB je vskutku.. mocná.
..a ještě mi o tom pak napsala a poslala báseň, v angličtině..jak to dopadá, když Vás krásná dívka pozve na piknik stranou od cesty, vy si nedáváte dost pozor.. až ji náhle slyšíte tlumeně vzdychat.. tlumeně, jelikož má svý stehna kolem Vaší hlavy..
Taky mi BTW po mnoha letech došlo jak to tehdy bylo s ní a mým kámošem..dlouho sem nechápal, jak se mohl až takhle opít, oči v sloup a přesto erekci jak kámen..
A co sem si tak do nastudoval, GHB je vskutku.. mocná.
Re: Chloro
Ale zní to teda dost zajímavě. Docela často si říkám že by se mi líbilo kdyby mi někdo něco takového hodil do pití aniž bych o tom věděla třeba jednou narazím na nějakého takového magora