Sebetrýznění na veřejnosti
Sebetrýznění na veřejnosti
Mám takovou úchylku, s kterou jsem se ještě nikomu nesvěřila. Tak to zkusím zde, anonymně. Jsem závisla na způsobování si bolest a nepohodlí na veřejnosti. Tak třeba si na bradavky nebo kundicku připnu kolíčky na prádlo, obleču se tak aby to nešlo vidět a jdu mezi lidi tam kde vím že si to nemám možnost sundat. Třeba na nákup. Někdy použiji svorky na papír, kopřivy, nebo si něco zasunu do zadku, zaskrtim bradavky gumičkami.... způsobu už jsem vyzkoušela hodně. Čím déle si to nesmím sundat, tím více to bolí a tím více jsem vzrušená. Po příchodu domů se potom udělám několikrát za sebou. Dělám to už od základní školy, ale špatné je že jsem se stala postupem času závislou. Musím to dělat čím dál častěji, což je těžké protože manžel o tom nic neví. Má někdo podobné problémy?
-
- poděkoval/a: 11 times
- děkuje: 1 time
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sebetrýznění na veřejnosti
Ahoj zlato,
to není žádný problém, moc hezky se trýzníš,.) Rád ti s tím pomůžu. Můžeš se se mnou sejít a já ti rád poručím, jak se potrápit či sám přiložím ruku k dílu,.) Zkoušela jsi už třeba oloupaný zázvor do análku či kundičky? Nebo zapíchnout špendlíky do bradavek a pysků,.)? Také elektřina je super..... DonMafian
to není žádný problém, moc hezky se trýzníš,.) Rád ti s tím pomůžu. Můžeš se se mnou sejít a já ti rád poručím, jak se potrápit či sám přiložím ruku k dílu,.) Zkoušela jsi už třeba oloupaný zázvor do análku či kundičky? Nebo zapíchnout špendlíky do bradavek a pysků,.)? Také elektřina je super..... DonMafian
No, pro mě to docela problém je, chtěla bych se te závislosti zbavit. Když to neudělám aspoň jednou do týdne, nejlépe dvakrát, nemyslím na nic jiného, nemohu se soustředit a jsem permanentně nadržená. Je to dost omezující. Často musím jet někam autem, zaparkovat někde bokem abych měla soukromí až se vrátím.
Použít zázvor mě nenapadlo, ale zkoušela jsem čili. To bylo hodně drsné.
Použít zázvor mě nenapadlo, ale zkoušela jsem čili. To bylo hodně drsné.
-
- poděkoval/a: 8 times
- děkuje: 8 times
- Pohlaví:
Když jsem nadržený, taky dělám dost perverzní věci. A tak to řeším tím, že si prostě doma zašukám. A když to nejde, pak dělám ty perverzní věci. Zkus zvednout doma frekvenci sexu.
Mám rád piss a animal.
Frekvenci sexu doma nemám špatnou. Ale to s tím nesouvisí. Neumím to pořádně vysvětlit, ale tohle je jiná potreba, kterou klasický sex doma nenaplní.