Čistírna dětí
-
- poděkoval/a: 10 times
- děkuje: 6 times
Živý sen
Tak dneska se mi v noci o tom zdálo, že jsem byl u toho, jak maminka prala své dcerky v pračce spolu s prádlem. Stejně jako v mých fantaziích se jim to taky líbilo a do detailu jsem mohl pozorovat, jak s nimi pračka točí a voda jim vyplachuje jejich vyšpulené kundičky a zadečky. Měly nastaveno několik pracích programů, včetně předpírky a máchání...
-
- poděkoval/a: 10 times
- děkuje: 6 times
Další živý sen
Na dnešek se mi prozměnu zdálo o Čistírně dětí, která byla pojata formou stezky odvahy, nebo takové opičí dráhy. Přivedl jsem tam svou osmiletou dcerku, svlékl ji a nechal umístit do bludiště, plného různých nástrah. Některé pasti byly pračky klasické, některé dokonce "americké" s bubnem horizontálně rotujícím. Jiné nástrahy byly jisté formy dráždívích a šukacích strojů, ve kterých byla dívenka připoutána a drážděna, dokud několikrát nevyvrcholila.
Hned po pár krocích spadla do první pasti, kde ji pohltila veliká pračka a čistila ji dobrou půl hodinku, dokud ji to zase nevypustilo zpět do bludiště. V další pasti ji to spoutalo a obkročmo posadilo na úzký pás, který byl posetý jemnými kartáčky a ty jí důkladně vyčistily pipinku. Během těch nekolika hodin, co byla v bludišti, ji to několikrát vypralo, několikrát ji ošukaly různé stroje. Jednou se dokonce propadla do veliké pračky, která byla spojena s klučičím bludištěm o patro níž a prali se v ní kluci i holky dohromady. Uvnitř si ji odchytlo několik kluků a celou hodinu se na ní střídavě uspokojovali, nejprve po jednom, pak dokonce po dvou, v sendviči. Já to jen celé sledoval shora, když jsem kráčel po proskleném chodníku nad ní...
Hned po pár krocích spadla do první pasti, kde ji pohltila veliká pračka a čistila ji dobrou půl hodinku, dokud ji to zase nevypustilo zpět do bludiště. V další pasti ji to spoutalo a obkročmo posadilo na úzký pás, který byl posetý jemnými kartáčky a ty jí důkladně vyčistily pipinku. Během těch nekolika hodin, co byla v bludišti, ji to několikrát vypralo, několikrát ji ošukaly různé stroje. Jednou se dokonce propadla do veliké pračky, která byla spojena s klučičím bludištěm o patro níž a prali se v ní kluci i holky dohromady. Uvnitř si ji odchytlo několik kluků a celou hodinu se na ní střídavě uspokojovali, nejprve po jednom, pak dokonce po dvou, v sendviči. Já to jen celé sledoval shora, když jsem kráčel po proskleném chodníku nad ní...