Čistírna dětí
-
- poděkoval/a: 10 times
- děkuje: 6 times
Čistírna dětí
Ahoj lidi, už od raného školkového věku mám takové ujeté fantazie a rád bych se tu s vámi o ně podělil.
Když mi byly asi tak čtyři roky, někam jsem se mámě ztratil a neskutečně jsem se ušpinil. Máma mi tehdy pohrozila, že mě místo koupání strčí do pračky a vypere, což mě nejdřív vylekalo, ale po chvíli i zaujalo. Představil jsem si sám sebe zavřeného v bubnu pračky a praného jako nějaké špinavé prádlo a už tehdy mě to vzrušilo. Máma na svůj slib sice nějak časem zapomněla, i když jsem s tím neustále otravoval, ale v mé mysli už to zůstalo. Dokonce se mi o tom často v noci zdálo, že nám do školky přivezli řadu praček a učitelky nás v nich za trest perou. Já vím, že je to ujeté, ale dodnes o tom fantazíruji.
Sním o tom, že najdu pro dcerku/syna "Čistírnu dětí", kde by mi je odborně vykoupali/ "vyprali" v pračkách přímo vyrobené a určené pro očistu dětí.
Dokonce mám i představu, jak by buben od takové pračky měl vypadat:
tsjeaj://www.youtube.com/watch?v=PsYtizzbNTM
tsjeaj://www.youtube.com/watch?v=Elp1qoRsm4A
tsjeaj://www.youtube.com/watch?v=vJrdI_iKB_o
Ve své bujné fantazii si představuji, jak by to dítě mělo vyvalené oči, až ho tam poprvé vezmu a ono uvidí obrovskou halu plnou velikých praček a v jejich gumových bubnech děti všech pohlaví a věkových kategorií v různých fázích praní.
Vzrušuje mě ta jistá absolutní bezmoc a odevzdanost, kdy je zavřené uvnitř toho ohromného stroje, kterému je jedno, co vypere, jestli kus neživého prádla, nebo dítě.
Samozřejmě by taková očista byla nedobrovolná, nejlépe za trest. Dítě by se nejprve bránilo a protestovalo by, ale pak by se ho zmocnilo zvláštní odevzdání a smířilo by se se svým údělem. V mých fantaziích samozřejmě nedochází k úrazům ani k úmrtím, takže se počítá s tím, že ze začátku by se "pralo" v malé várce vody a postupem času, až se naučí hospodařit s dechem, se bude hladina zvyšovat.
Všechno to má samozřejmě sexuální podtext, vzrušuje mě na tom, jak se mele v bubnu plném vody a pěny a občas se kolem skla či nad hladinou mihne nahý zadeček, nebo třeba celý rozkrok. Sice jsem hetero, ale samozřejmě občas je třeba vyprat i kluka, takže pohlaví moc neřeším.
Vysnil jsem si i různou velikost praček, od těch malých, kde by bylo dítě skrčené bez možnosti pohybu, až po ty obří průmyslové, kam by se vešlo více dětí najednou a třeba by tam spolu vyváděly nějaké necudnosti
Děkuji těm, kdo dočetli až sem a budu rád, když vás to alespoň trochu zaujme. Mám množství erotických povídek na tohle téma, tak kdyby měl někdo čas a chuť, rád se podělím o svou tvorbu
S pozdravem
Laundry Boy
Když mi byly asi tak čtyři roky, někam jsem se mámě ztratil a neskutečně jsem se ušpinil. Máma mi tehdy pohrozila, že mě místo koupání strčí do pračky a vypere, což mě nejdřív vylekalo, ale po chvíli i zaujalo. Představil jsem si sám sebe zavřeného v bubnu pračky a praného jako nějaké špinavé prádlo a už tehdy mě to vzrušilo. Máma na svůj slib sice nějak časem zapomněla, i když jsem s tím neustále otravoval, ale v mé mysli už to zůstalo. Dokonce se mi o tom často v noci zdálo, že nám do školky přivezli řadu praček a učitelky nás v nich za trest perou. Já vím, že je to ujeté, ale dodnes o tom fantazíruji.
Sním o tom, že najdu pro dcerku/syna "Čistírnu dětí", kde by mi je odborně vykoupali/ "vyprali" v pračkách přímo vyrobené a určené pro očistu dětí.
Dokonce mám i představu, jak by buben od takové pračky měl vypadat:
tsjeaj://www.youtube.com/watch?v=PsYtizzbNTM
tsjeaj://www.youtube.com/watch?v=Elp1qoRsm4A
tsjeaj://www.youtube.com/watch?v=vJrdI_iKB_o
Ve své bujné fantazii si představuji, jak by to dítě mělo vyvalené oči, až ho tam poprvé vezmu a ono uvidí obrovskou halu plnou velikých praček a v jejich gumových bubnech děti všech pohlaví a věkových kategorií v různých fázích praní.
Vzrušuje mě ta jistá absolutní bezmoc a odevzdanost, kdy je zavřené uvnitř toho ohromného stroje, kterému je jedno, co vypere, jestli kus neživého prádla, nebo dítě.
Samozřejmě by taková očista byla nedobrovolná, nejlépe za trest. Dítě by se nejprve bránilo a protestovalo by, ale pak by se ho zmocnilo zvláštní odevzdání a smířilo by se se svým údělem. V mých fantaziích samozřejmě nedochází k úrazům ani k úmrtím, takže se počítá s tím, že ze začátku by se "pralo" v malé várce vody a postupem času, až se naučí hospodařit s dechem, se bude hladina zvyšovat.
Všechno to má samozřejmě sexuální podtext, vzrušuje mě na tom, jak se mele v bubnu plném vody a pěny a občas se kolem skla či nad hladinou mihne nahý zadeček, nebo třeba celý rozkrok. Sice jsem hetero, ale samozřejmě občas je třeba vyprat i kluka, takže pohlaví moc neřeším.
Vysnil jsem si i různou velikost praček, od těch malých, kde by bylo dítě skrčené bez možnosti pohybu, až po ty obří průmyslové, kam by se vešlo více dětí najednou a třeba by tam spolu vyváděly nějaké necudnosti
Děkuji těm, kdo dočetli až sem a budu rád, když vás to alespoň trochu zaujme. Mám množství erotických povídek na tohle téma, tak kdyby měl někdo čas a chuť, rád se podělím o svou tvorbu
S pozdravem
Laundry Boy
-
-
- poděkoval/a: 8 times
- děkuje: 27 times
- Pohlaví:
Re: Čistírna dětí
Hrozne by som chcela dať do práčky dcerku 6r a možno aj jej kamarátky so škôlky do jednej práčky boli by sexy keby ich tam bolo 5 . Mám aj 8r dcéru tú by som dala samú a mám simonu 12r a to neviem asi všetky siedmačky zo školy do jednej
Ahojte som špinavá kurvisko.
-
- poděkoval/a: 2 times
- děkuje: 2 times
- Pohlaví:
Hehe, tohle je docela originální a zajímavá úchylka, byť to jde úplně mimo mě, ale přečetl jsem to zaujatý celý.
Hodně perverzní subík, co se měl v masivních okovech a kleci narodit.
-
Tak člověku se nemusí líbit úplně všechno, to dá rozum Ale díky, žes přečetl všechny mé povídky, co tu jsou. Dnes jsem přidal ještě jeden příběh, poslední ze série o Joshuovi. Další možná přidám taky, ale téma už je hodně podobné.
Jak jsem čel tvůj příspěvek, tak máme cosi společného, toha po bezmoci, odevzdanosti, možná i po právu útrpném Akorát ty chceš být odevzdaný člověku, já zase neživému stroji, v tom zase myslím takový rozdíl není...
-
- poděkoval/a: 2 times
- děkuje: 2 times
- Pohlaví:
Ahoj. Ono jak jsem psal tak toho mám hodně takže věř, že i se stroji mám verze v hlavě.
Hodně perverzní subík, co se měl v masivních okovech a kleci narodit.
-
Čistírna dětí - Povídky a příběhy
Tak co, bude zájem o další povídky o dětech a pračkách? Mám jich hodně
-
Ahoj, i takových by se pár našlo v mém archivu (přesněji řečeno dvě Ale ty byly psané na objednávku pro kohosi na xchatu. Tam se vyskytovalo opravdu vše, bití, týrání, svazování, zoo sex a především pračky Ale tehdy jsem se zařekl, že tyto nikdy šířit nebudu, protože to odporuje mým představám o nedobrovolném mytí a praní dětí v pračkách