Fenečky Haf
Re: Fenečky Haf
Ahoj, hledám zde pro svou kamarádku (štíhlá, 25let) muže se psem nebo dvěma. Nejlépe pes který už má zkušenosti a ví co má dělat. Kamarádka je zatím nezkušená, ale má velkou chuť to zkusit. Moje přítomnost na akci jako divák a výpomoc nutná. Nejlépe Sev. čechy (MO, TP, CV,LN, UL apod.) může být i PHA a okolí do 100km. Prostory vítány, popř. zajistím nějaký pronájem chaty, pokoje v hotelu apod. BEZ FO (a to oboustranně). Můj pes už na to nestačí... Předem díky za odpověď do SZ
Hezký den.
Můžu požádat o ceník a lokalitu?
Díky
Můžu požádat o ceník a lokalitu?
Díky
Piss, , ,,, sadisticky lehce zaměřený...
Zdravím! Také jsem nezkušený a láká mě to. Mohu poprosit o ceník a lokalitu?
Předem děkuji - Štěpán
[email protected]
Jinak mohu ještě doplnit - jsme pár, mám partnerku, která by ráda zkušenost se psem - ovšem v nájmu nemůžeme mít psy, tak hledá zkušenou ženu se psem, která by ji dokázala zaučit - pište na mail, předem díky za odpovědi.
Předem děkuji - Štěpán
[email protected]
Jinak mohu ještě doplnit - jsme pár, mám partnerku, která by ráda zkušenost se psem - ovšem v nájmu nemůžeme mít psy, tak hledá zkušenou ženu se psem, která by ji dokázala zaučit - pište na mail, předem díky za odpovědi.
-
- děkuje: 4 times
- Pohlaví:
Ono je tady těžké potkat někoho na reálné setkání, jsem fajn štíhlý majitel krásné zkušené fenky, ale sehnat normální pet lovery s mozkem je poněkud problém, ostatně jako všude jinde.
Ahoj. Jmenuju se láďa a je mi 39 let. Taky hledám kámoše který je zoofil. Mám zkušenosti se psem i fenou. Taky ovce a krávy. Tak se třeba ozvi a můžeme pokecat
-
- Pohlaví:
No problém vidím v tom že já jsem hetero a navíc tady všichni jen něco hledají a nikdo nic nenabízí. Není to jen sex že, je to i o komplexní péči o svého mazlíčka...
-
- Pohlaví:
Najde se zde i žena nebo pár se svým mazlickem na povídání a možná i setkání já muž 39let štíhlý pohodař, pet lover žijící ve v nádherném vztahu se svojí fenou ovčáka a hledáme reálné seznámení a hlavně inteligenci a pohodu. Hezký den vám všem přejeme.