Pohrobek píše: ↑08 říj 2020, 20:42
To neznamená že sem vybkeju úplně vsechno
ja mel na mysli zavislost na jejich orgasmu, pak to potrebuji stale...
k tomu nepotrebuji drogy a ani chlast .....jen a jen orgasmy a orgasmy a zavislost na nich... to je moc krasna zavislost...
hledám mladunkou subinku,kurvicku, muze byt submisivni matka s dcerkou, ......
muze byt i mladounka kamaradka na gang bang, bukake,
MasterPhoenix píše: ↑16 říj 2020, 07:51
Vycvicit si kluka v poslusneho subicka uz od mladeho veku - tak to ma byt...
ano přesně tak a úplně nejlepší by bylo dávat mu už od mala ženský hormony , aby mu pak narostly prsíčka a měl malýho pindíka a byl hladkej jak holčička. A pravidelně mu vyplachovat prcinku , aby byl připravenej pro strejdu.
Pedro píše: ↑16 říj 2020, 16:59ano přesně tak a úplně nejlepší by bylo dávat mu už od mala ženský hormony , aby mu pak narostly prsíčka a měl malýho pindíka a byl hladkej jak holčička. A pravidelně mu vyplachovat prcinku , aby byl připravenej pro strejdu.
Ja davam prednost, kdyz z nej vyroste kluk. Kterej si uvedomuje svou roli. Takze bez zenskych hormonu
Pedro píše: ↑16 říj 2020, 16:59ano přesně tak a úplně nejlepší by bylo dávat mu už od mala ženský hormony , aby mu pak narostly prsíčka a měl malýho pindíka a byl hladkej jak holčička. A pravidelně mu vyplachovat prcinku , aby byl připravenej pro strejdu.
Ja davam prednost, kdyz z nej vyroste kluk. Kterej si uvedomuje svou roli. Takze bez zenskych hormonu
Máš asi pravdu je to víc vzrušující,když je kluk a uvědomuje si svou roli poslušné děvky