Zkušenosti se psy

Volná diskuse o všem co vás napadne
Odpovědět
LaundryBoy
 poděkoval/a: 10 times
 děkuje: 6 times

Zkušenosti se psy

Příspěvek od LaundryBoy »

Drazí,
oslovuji vás všechny, kteří máte zkušenosti se psy, tedy mužského pohlaví. Píšu další povídku, tentokrát o pejscích a do příběhu bych chtěl zapojit "znásilnění" psího samce jiným psím samcem.
Má otázka tedy zní -
1) Může se stát, že penis psa "nahoře" natéct v anusu psa "dole" a svázat je k sobě, jako když se páří s fenkou?
2) A může pes, co "dělá fenku" mít při tom erekci a ejakulovat?
Jde mi o to, abych se alespoň trochu držel reality a nepopisoval úplné voloviny :))
Podotýkám, že psa žádného nemám a ani neplánuji si nějakého pořizovat...

Díky

L.B.

mrdalbych
 poděkoval/a: 3 times
 děkuje: 16 times
Pohlaví:

Re: Zkušenosti se psy

Příspěvek od mrdalbych »

psí penis nijak nenatéká, fena mu ho skřípne ve vagíně ... :-/

LaundryBoy
 poděkoval/a: 10 times
 děkuje: 6 times

Příspěvek od LaundryBoy »

mrdalbych píše: 08 lis 2023, 13:21 psí penis nijak nenatéká, fena mu ho skřípne ve vagíně ... :-/
Tak moment, a jakou funkci má tedy bulbus glandis neboli uzel? Ten se přeci zvětší až po jisté době, co je ve vagíně fenky?
To mají feny tak silné vaginální svalstvo, že mu ho mohou skřípnout i bez otoku uzlu? Viděl jsem několik detailních videí mužů, kteří si to rozdávali s fenkami a žádnému z nich ho ta fenka nesevřela tak pevně, aby ho z ní nemohl vytáhnout...

mrdalbych
 poděkoval/a: 3 times
 děkuje: 16 times
Pohlaví:

Příspěvek od mrdalbych »

asi proto, že z toho fena nic nemá a chlap není pes :D :D :D

Pedro
 poděkoval/a: 11 times
 děkuje: 24 times

Příspěvek od Pedro »

Můj expřítel měl velkého psa , prakticky ale ještě štěně a ten mi pořád naskakoval na nohu a nebo dcerce na záda a chtěl šukat. Vždycky jsme se mu smáli jak je nadrženej , až jednou jsme se s přítelem domluvily že mu zkusím podržet , aby si konečně užil. Nejvíc na mě naskakoval , po tom co jsme to dělali s přítelem , nebo když jsem si to dělal dildem sám, takže nejdřív mě tvrdě vymrdal přítel jako děvku (byl jsem tak i oblečený ) a pak na mě pustil psa , ještě mu pomohl aby se do mě hned trefil. To teda byla jízda, ale bohužel jsem si neužil té boule na konci jeho čůráka , protože se zezadu tak hluboko do mě nedostal , zavazely mu tam zadní nohy :D Přítel si tu podívanou pěkně užil a já taky, vzrušuje mě ponížení , říkal mi pak psí buzna.

Odpovědět